MOEITELOOS AFVALLEN TERWIJL JE GENIET VAN HEERLIJKE RECEPTEN!

30 dagen Fit en Slank Plan

Ben jij klaar om 1 kg per week af te vallen?

Voor €19,95

Wat andere zeggen...

Sanne
Sanne
Lees verder
"Sinds ik begonnen ben heb ik geen één keer honger gehad, heb ik heerlijke recepten kunnen eten en heb ik zelf in het weekend nog een drankje kunnen drinken." 17 kilo kwijt in 12 weken!
Kim
Kim
Lees verder
‘’Bakje Geluk heeft me laten inzien dat het echt een feestje kan zijn en dat ik mijn lievelingseten niet hoefde te laten staan’’. Ik verloor 10 kg in slechts 12 weken!
Femke
Femke
Lees verder
‘’Afvallen doe je dus blijkbaar in de keuken! De recepten zijn simpel zonder poespas’’. Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”
Marsha
Marsha
Lees verder
‘’Geen moeilijke maaltijden, een simpel concept, geen dieet maar gewoon normaal met gerechten die eruitzien als feestjes’’! Ik zit nu voor eens en altijd lekker in me vel en ben 9 kilo lichter!
Previous
Next
blank

30 DAGEN FIT EN SLANK PLAN

Terwijl je geniet van lekkere en gezonde recepten, merk je dat je lichaam anders aan gaat voelen. Je begint overtollig vet te verliezen, je voelt je lichter, je stoelgang verbetert en je krijgt elke dag steeds meer energie om leuke dingen te doen in het leven.

t.w.v.  €67,50

oNTVANG NU tijdelijk DEZE BONUSsen GRATIS!

blank

KICK-START MAALTIJDKEUZE RECEPTEN

Mocht je bepaalde gerechten of recepten niet lusten in de afslankmenu’s? Geen probleem! Je kunt genoeg inspiratie halen uit dit maaltijdkeuze recepten E-book!

t.w.v.  €19,95

blank

30 DAGEN GOAL PLAN!

Wordt extra gemotiveerd om met behulp van het 30 dagen goal plan doel(en) te stellen. Je gaat een compleet 30 dagen plan maken! 90% van de pogingen mislukken omdat ze voor zichzelf geen écht doel of plan hebben gemaakt.

t.w.v.  €19,95

blank

SUPPORT EN BEGELEIDING

Je ontvangt coaching mails voor extra motivatie en krijgt direct toegang tot ons VIP support team. Mocht je ooit ergens een keer een vraag over hebben, stuur ons een berichtje en wij helpen je graag verder!

t.w.v. €27,00

Het 30 dagen “Bakje Geluk” plan

Bakje Geluk weekmenu’s

Vier complete weekmenu’s met overheerlijke “Bakje Geluk” maaltijden en tussendoortjes die makkelijk en snel te maken zijn!

Afvallen zonder te diëten

Op een makkelijke verantwoordelijke manier afvallen en iedere dag genieten van onze “Bakje Geluk” maaltijden zonder te zweten op diëten die niet vol te houden zijn.

Eenvoudige “Bakje Geluk” recepten

Onze heerlijke recepten zijn makkelijk te maken en staan binnen een paar minuten als een feestje op tafel!

Gezond, strak en sterk lijf!

Onze “Bakje Geluk” recepten zitten vol goede en gezonde voedingsstoffen die nodig zijn voor een ijzersterk, gezond en strak lijf.

Geschikt voor het hele gezin

Maak je geen zorgen! Ons plan is geschikt voor het hele gezin en voor elk budget.

Samen persoonlijke doelen stellen

Stoel doel(en) en maak een plan met het 30 Dagen Goal Plan van "Bakje Geluk! Geen doel? Geen richting!

Jij kunt er niets aan doen. Diëten die niet werken en niet vol te houden zijn!

Als je alles al hebt geprobeerd en niets werkt, dan ligt het maar aan één ding!
Ruim de helft (55%) van de mensen die willen afvallen volgen een dieet, waarbij ze tijdelijk (veel) minder eten. Maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit NIET werkt! 80% van de mensen die door een dieet flink gewicht verliezen, zijn na 4 a 5 maanden weer terug op hun oude gewicht!

Ben jij klaar om weer in je oude broeken te passen?
blank

“In 3 maanden tijd ben ik 12 kilo afgevallen.” 

“Sinds ik begonnen ben heb ik geen één keer honger gehad, heb ik heerlijke recepten kunnen eten en heb ik zelf in het weekend nog een drankje kunnen drinken.”

– Sanne

blank

“Positief en realistisch.”

“Gezond eten kan dus écht super lekker en gevarieerd zijn! Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”

– Marsha

Herkenbaar?

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn!

Er is een manier waarmee jij wel dat slanke, sterke lichaam kunt bereiken zoals jij die voor ogen hebt. Zonder dat je daar alles voor op hoeft te geven of onmogelijke dingen voor moet doen. Je kunt nog steeds het leven leiden zoals je dat graag wilt, alleen dan met een sterk, gezond en slank lijf!

Wat zou het voor jou betekenen als…

blank
Mariska Benders

Het is echt makkelijker dan je denkt! En daar ga ik jou bij helpen

Dankzij mijn jarenlange ervaring als voedingscoach weet ik precies wat je moet doen om gezond te blijven en jouw gewenste gewicht te behalen!

Het 30 dagen fit en slank plan is op honderden vrouwen succesvol getest!

Zelf struggelde ik jaren geleden ook met mijn gewicht en levensstijl. Veel diëten zijn saai en niet vol te houden! “Bakje Geluk” is in het leven geroepen om van jouw blijvende transformatie een feestje te maken!

Wil je ook weer meer energie, meer zelfvertrouwen en dat in een sterk, gezond en strak lijf?
Ik deel het allemaal in mijn 30 dagen “Bakje Geluk” plan.  

WAAROM JIJ HET 30 DAGEN PLAN IN HUIS MOET HALEN!

Nog even alles op een rijtje....

blank

30 Dagen Fit & slank Bakje Geluk plan met 4 weekmenu’s €29,95

Kick-start maaltijdkeuze recepten €19,95

Support & begeleiding €27,00

30 Dagen Goal plan €19,95,-

Totale Waarde €96,85

Voor:  €19,95

Wat is jouw lichaam en gezondheid je waard?

Investeer nu in jezelf!

Maak voor jezelf de juiste keuze!

Je hebt nu 3 opties:

Optie 1: Negeer alles wat je zojuist gelezen hebt. Dit is de makkelijke weg die je al jaren hebt bewandeld waardoor je steeds weer opnieuw tegen de lamp aanloopt. Je valt niet of tijdelijk af en gaat weer op zoek naar het zoveelste dieet wat maar tijdelijk voor je werkt. Je blijft hetzelfde doen wat je voorheen deed en dat zorgt niet voor meer zelfvertrouwen, meer energie en weer trots op jezelf kunnen zijn.

Optie 2: Je hebt zojuist besloten om het zelf te proberen zonder hulp van “Bakje Geluk”. Er is natuurlijk een kans dat dit lukt, maar ben eens eerlijk tegen jezelf. Hoe vaak heb je al een poging gedaan? Je kunt het risico nemen om het zelf nog eens te proberen. Of…

Optie 3: Je kunt al het harde werk overslaan en kiezen voor het 30 dagen “Bakje Geluk” plan!

Dit plan is al door honderden vrouwen succesvol bewandeld. Deze weg is veel eenvoudiger en gaat ook nog eens veel sneller. Je kunt dit plan in je eigen tempo volgen zodat jij weer meer energie gaat krijgen, strakker in je lijf komt te zitten en ook weer meer zelfvertrouwen gaat krijgen. Als het niet werkt dan vraag je je geld terug. Je hebt dus letterlijk niks te verliezen en alles te winnen!

blank

Garanties 30 dagen “30 dagen “Bakje Geluk” plan + “Bakje Geluk” @home workout plan.
Geen risico met onze 30 dagen niet goed-geld terug garantie.

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie.

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.
Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen!

Veel gestelde vragen:

Lekker eten en toch gezond zijn is iets wat we allemaal wel willen. Gebruik onze kennis, hulp, dagmenu’s en ervaar hoe makkelijk het is. Hieronder behandel ik veel gestelde vragen zodat je met een goed gevoel aan ons plan kan starten!

Nee, dit is een eenmalige investering in je lichaam en gezondheid! En dat voor slechts €19,95!

Ja! Iedereen die een ei kan bakken, kan uit de voeten met ons 30 dagen “Bakje Geluk” plan.
Elk recept staat stap voor stap uitgeschreven.

Nee, de recepten zijn binnen 15 minuten (vaak korter!) klaar. Het maken van de recepten is een fluitje van een cent.

Jazeker! De weekmenu’s en recepten worden wekelijks zelf gemaakt en verzonnen in onze “Bakje Geluk” keuken!

Of je nou 5,10 of 30 kg wilt verliezen, wij kunnen je helpen om dat te bereiken! 

Jazeker! Bij alle gerechten met vlees of vis kun je kiezen voor een vleesvervanger.

Je kunt direct starten, bij aanschaf van ons 30 dagen “Bakje Geluk” plan krijg jij direct toegang tot alle E-books die onmisbaar zijn voor een sterk, gezond en strak lijf!

Overleg te alle tijde eerst met je huisarts als je gezondheidsklachten hebt zoals bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, of je bent zwanger en/of borstvoeding aan het geven. “Bakje Geluk’ is te alle tijde niet aansprakelijk.

Wij hebben er vertrouwen in dat je na het starten van onze 30 dagen ”Bakje Geluk” plan niets meer anders wilt. Terwijl jij kilo’s verliest, je kleding losser gaat zitten en jij je gezond en energiek voelt, zul je genieten van een nieuwe levensstijl die blijvend is voor de rest van je leven!

*Disclaimer: Bakje Geluk BV heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo correct en duidelijk mogelijk te verwoorden en over te brengen. Toch geven wij geen garanties voor de inhoud of juistheid. Bakje Geluk B.V geeft geen medisch advies en wij adviseren je om bij twijfel, medicijngebruik of gezondheidsklachten altijd contact op te nemen met je huisarts. Resultaten van het “Bakje Geluk” plan verschillen per individu.