Strijder!

Je hebt zojuist een fantastische aankoop gedaan!

Eet Jezelf Lekker In Je Vel! En dit is precies wat jij vanaf nu gaat doen.

Jezelf lekker in je vel eten, zonder gedoe of onmogelijk dingen.

Met dit programma heb jij alles in handen om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten.

Afvallen en gezond eten wordt vanaf nu een feestje! Je hoeft nu alleen nog maar zelf voor de confetti te zorgen. En daar ga ik jou natuurlijk bij helpen.

Wat heb je nu allemaal gekregen en hoe gaat het in zijn werking?

#1. Fysieke boek besteld?
Als alles goed verloopt ontvang jij het boek binnen 2 werkdagen. We zijn namelijk afhankelijk van Post NL. Mocht het boek niet binnen 5 werkdagen binnen zijn, dan kun je contact opnemen met k[email protected] en lossen wij het direct voor je op.

#2 Bakje Geluk Strijders Community Groep
Ik wil je persoonlijk uitnodigen om deel te nemen aan onze nieuwe “Bakje Geluk Strijders Community Groep!”. Onze Strijders Groep is een plek waar vrouwen samenkomen, ideeën delen, recepten delen, tips delen, vragen stellen en elkaar ondersteunen om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten.
https://www.facebook.com/groups/bakjegelukstrijders/

De rest van de informatie ga je ontvangen via de mail!

Liefs Maris 💕

P.s. Heb je mijn bestverkochte programma’s ook? Eet jezelf lekker in je vel.

Fit & Slank Plan met 12 weekmenu’s, fysiek boek, 90 dagen Game Plan, recepten en coaching. www.bakjegeluk.nl/sp/eet-jezelf-lekker-in-je-vel-12-weken/

Supermarkt Safari met 52 complete weekmenu’s, boodschappenlijstjes, 300+ recepten, productvergelijkingen en één jaar lang ondersteuning door mij als coach! www.bakjegeluk.nl/sp/supermarkt-safari