Bestel informatie

Betaal informatie

Selecteer een betaalmethode

Veilige betaling: Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Fit & Slank Plan + Boodschappentas + Magazine

1
Eet Jezelf Lekker in je Vel – 12 weken fit & slank plan
Eet Jezelf Lekker in je Vel – 12 weken fit & slank plan × 1
97,00
1
Bakje Geluk Boodschappentas
Bakje Geluk Boodschappentas × 1
29,95
1
Bakje Geluk Magazine en Back-up plan
Bakje Geluk Magazine en Back-up plan × 1
24,95
Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Subtotaal 151,90
Verzending Gratis
Totaal 151,90 (inclusief 12,54 9% BTW)

Eet Jezelf Lekker In Je Vel Boek – 12 weken fit & slank plan. Dit ga je ontvangen:

  • Het fysieke “12 weken fit & slank plan” boek met 12 weekmenu’s met de lekkerste diner recepten uit de Supermarkt Safari om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten!
  • Online training over het 12 weken Fit & Slank plan. Ontdek hoe jij met dit plan een perfecte start maakt aan een levensstijl die bij jou past en die voor eens en altijd makkelijk vol te houden is.
  • Afslankbegeleiding. 90 dagen lang kun jij al je vragen aan mij als jouw persoonlijke coach zodat ik je verder kan helpen om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten.
  • Fysiek 90 dagen Game Plan. Ontvang een concreet, simpel, leuk en praktisch stappenplan om je voedingspatroon en mindset een boost te geven waardoor jij voor eens en altijd lekker in je vel zit. En nog veel meer extra’s!
  • Gezonde kant-en-klare maaltijden. Makkelijke, heerlijke, snelle en goedkope maaltijden op een rijtje die jij kunt kopen als je even geen zin en tijd hebt om te koken (must have).
  • Product- en Budget vergelijkingen. 96 meest verkochte producten op een rijtje. Ik heb alle producten onderling vergeleken zodat jij de goedkoopste en beste producten eenvoudig in de supermarkt koopt zonder in te leveren op de smaak.