MET DIT PLAN BLIJF JIJ LEKKER IN JE VEL 
TIJDENS DE ZOMERMAANDEN!

Ontvang het "Bakje Geluk" Magazine, Back-up Plan en een Boodschappentas.

blank

Totale waarde €72,40.

Zolang de voorraad strekt voor €24,95.

Op werkdagen voor 15:00 besteld morgen in huis!

Mijn Bakje Geluk Magazine laat je inzien dat je prima kan blijven genieten van feestjes, dagjes weg, terrasjes en natuurlijk je vakantie tijdens de zomermaanden.

Het hoeft allemaal niet zo streng, saai of ingewikkeld te zijn en al helemaal niet tijdens je welverdiende vakantie!

Ontvang nu het fysieke “Bakje Geluk” zomer magazine met 25 zomerse gerechten en een Bakje Geluk boodschappentas inclusief Back-up plan met 4 complete afslankmenu’s uit ons jaarprogramma.

Boodschappentas slechts 1000 beschikbaar en op=op!

In dit magazine ontvang je alles wat je nodig hebt om lekker in je vel te blijven tijdens je vakantie en de zomermaanden terwijl je energie door het dak gaat!

Bakje Geluk is in het leven geroepen om van alles een feestje te maken, vanaf nu kun jij dus ook blijven genieten van de mooie zomer maanden met behulp van dit zomer magazine!

DIT GA JE NU ONTVANGEN:

blank

HET FYSIEKE BAKJE GELUK MAGAZINE

Het geheim om deze zomer door te komen zonder 5-6 kilo zwaarder te zijn, geen energie te hebben en niet lekker in je vel te zitten. Zo geniet jij van feestjes en terrasjes zonder dat het ten koste gaat van een fit en slank lijf.

blank

BAKJE GELUK BOODSCHAPPENTAS

Zie jij jezelf al flaneren met een unieke boodschappentas van Bakje Geluk? 

blank

BACK-UP PLAN

Heb je jezelf toch helemaal laten gaan? Geen probleem. Met 4 afslankmenu’s uit ons jaarprogramma zit je zo weer lekker in je vel!

blank

SUMMER SUPPORT

30 dagen kun jij al je vragen stellen aan team Bakje Geluk zodat we je altijd snel verder kunnen helpen.

Wat andere zeggen...

Sanne
Sanne
Lees verder
"Sinds ik begonnen ben heb ik geen één keer honger gehad, heb ik heerlijke recepten kunnen eten en heb ik zelf in het weekend nog een drankje kunnen drinken." 17 kilo kwijt in 12 weken!
Kim
Kim
Lees verder
‘’Bakje Geluk heeft me laten inzien dat het echt een feestje kan zijn en dat ik mijn lievelingseten niet hoefde te laten staan’’. Ik verloor 10 kg in slechts 12 weken!
Femke
Femke
Lees verder
‘’Afvallen doe je dus blijkbaar in de keuken! De recepten zijn simpel zonder poespas’’. Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”
Marsha
Marsha
Lees verder
‘’Geen moeilijke maaltijden, een simpel concept, geen dieet maar gewoon normaal met gerechten die eruitzien als feestjes’’! Ik zit nu voor eens en altijd lekker in me vel en ben 9 kilo lichter!
Previous
Next
Het Bakje GEluk Magazine MET BONUSSEN ontvangen
blank

Totale waarde €72,40. ​

Zolang de voorraad strekt voor €24,95.

Op werkdagen voor 15:00 besteld morgen in huis!

blank

Garanties voor het “Bakje Geluk” Magazine, Back-up Plan en de Boodschappentas.

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie.

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen!