NIEUW! Bakje Geluk WHEY PROTEIN VANILLE

De "Protein-Bundel" met het fysiek Eiwitrijke Feestjes boek, 450g Whey Protein Vanille, 7 daagse 'Bakje Geluk Protein' challenge, Strijders community en 25 receptvideo's.

Eet Jezelf Lekker In Je Vel!

Fysiek Boek + Bakje Geluk Protein + 3 bonussen

Dit is alles wat je krijgt:

De “Protein” bundel laat je inzien dat gezond eten en afvallen een feestje kan zijn. Het hoeft allemaal niet zo streng, saai of ingewikkeld te zijn.

Baksels, taartjes, smoothies, ontbijtjes, muffins, pannenkoeken en lekkere snacks horen nu eenmaal bij een leuk en sociaal leven. En met de Bakje Geluk Methode genieten we hiervan in stijl, aangevuld met onze eigen Bakje Geluk Whey Protein!

Waardoor jij jezelf letterlijk en figuurlijk lekker in je vel gaat eten met de lekkerste eiwitrijke feestjes recepten uit het fysieke boek.

Vanaf nu eet jij jezelf lekker in je vel met de meest lekkere recepten bomvol eiwitten en minder suikers!

Dit ga je allemaal ontvangen waardoor jij binnen no time lekker in je vel zit:

✅ Het nieuwe fysieke Eet Jezelf Lekker in je Vel – Eiwitrijke Feestjes boek. Vol heerlijke Smoothies, Snacks, Baksels en nog veel meer ❤️.

✅ 1 pot Bakje Geluk Whey Protein Vanille van 450g.

✅ 7 daagse “Bakje Geluk Protein” challenge. Je gelooft het niet. Cupcakes eten en afvallen. We maken er samen een feestje van. 

✅ Bakje Geluk Strijders Community Groep. Een plek waar alle strijders samenkomen, ideeën, recepten, tips delen, vragen stellen en elkaar ondersteunen om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten.

✅ 25 receptvideo’s.

vanaf nu Eet jij jezelf lekker in je vel!

Totale waarde: €111,35

Normaal Voor: €49,00

PRE-ORDER DEAL (OP=OP)

Voor onze eerste batch wil ik jou een speciaal aanbod doen zodat jij
verzekerd bent van onze “Protein Bundel”

Tijdelijk voor: €37,50

Let op! Het is een pre-order deal, we verwachten de Bakje Geluk Whey Protein en het fysieke Eiwitrijke Feestjes Recepten boek in de week van 18 september te kunnen verzenden.

DIT GA JE NU ONTVANGEN

1. Bakje Geluk Whey Protein Vanille

De lekkerste Whey Protein die je ooit hebt geproefd! Vanaf nu maak jij van de lekkerste baksels, ontbijtjes, smoothies en snacks een gezonde, lekkere variant bomvol eiwitten. Hierdoor eet jij jezelf lekker in je vel met de lekkerste eiwitrijke recepten!

t.w.v.  €24,95

2. Het fysieke "Eiwitrijke Feestjes Recepten" boek!

Het fysieke “Eiwitrijke Feestjes Recepten” boek met 50 heerlijke baksels, taartjes, ontbijtjes, muffins, pannenkoeken, snacks en nog veel meer bomvol de lekkerste eiwitten! Smul jezelf lekker in je vel met dit fysieke hardcover boek!

t.w.v.  €27,50

3. Strijders Community Groep

Bakje Geluk Strijders Community Groep. Een plek waar alle strijders samenkomen, ideeën, recepten, tips delen, vragen stellen en elkaar ondersteunen om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten.

t.w.v.  €26,00

BONUSsen

7 daagse "Bakje Geluk Protein" challenge

Je gelooft het niet! Genieten van de lekkerste Eiwitrijke Feestjes Recepten en afvallen! We maken er samen een feestje van en je ontvangt een extra weekmenu om lekker in je vel te zitten! Zo maak jij een ultieme kick-start om de eiwtrijke feestjes direct op tafel te toveren.

t.w.v.  €19,95

25 makkelijke en snelle recept video's

Je ontvangt 25 makkelijke en snelle korte receptvideo’s van mijn favoriete Eiwitrijke Feestjes Recepten uit mijn fysieke boek! Zodra wij nieuwe video’s maken sturen wij deze ook persoonlijk naar je toe. Zo blijf je altijd up tot date van onze lekkerste Eiwitrijke Feestjes Recepten!

t.w.v.  €12,95

Waarom zou jij de "protein bundel" in huis willen halen?

In deze overspoelde digitale wereld van het internet en de sociale media, lijkt het alsof jij door de bomen het bos niet meer ziet. Overal duiken verschillende beweringen en meningen op: koolhydraten maken je dik en zijn verboden, als je s ’avonds naar 20:00 uur eet kun je niet afvallen en als je dit zalfje of product gebruikt dan bevriest het direct je vet en vliegen de centimeters ervan af.

Ik begrijp het helemaal dat je weinig tot geen vertrouwen meer hebt in al die onzin en verkoop en marketing trucjes.

Maar wij hebben nu voor eens en altijd een einde gemaakt aan al die onzin die rondzweeft op het internet.

Wij gaan je écht helpen, eerlijk advies en eerlijke prijzen met zoveel mogelijk bonussen zodat jij ook echt in actie gaat komen!

Met onze “Bakje Geluk Protein Bundel” inclusief alle extra’s, hoef jij nooit meer te zweten op diëten die niet voor je hebben gewerkt.

Onze Bakje Geluk Methode laat je direct inzien en voelen dat jij jezelf lekker in je vel kunt eten zonder hier onmogelijke dingen voor hoeft te doen.

Je ontdekt hoe je op een juiste en moeiteloze manier gewicht kunt verliezen, hoe je meer energie krijgt en hoe je weer moeiteloos in je favoriete kledingstukken gaat passen, zodat jij je weer helemaal prettig voelt in je eigen lichaam.

Ontdek hoe je jouw leven op een fijne en levensvatbare manier kunt leiden, hoe je nog steeds wekelijks kunt genieten van je geliefde hapjes en drankjes, terwijl je tegelijkertijd volledig in balans bent.

Dit is jouw kans om dit alles te realiseren.

Terwijl je blijft genieten van je lievelingseten zoals je favoriete baksels, taartjes, ontbijtjes, muffins, pannenkoeken, snacks en nog veel meer!

.

Deze "Bakje Geluk Protein Bundel" levert je naast alle deze voorbeelden nog veel meer op:

Let op! Het is een pre-order deal, we verwachten de Bakje Geluk Whey Protein en het fysieke Eiwitrijke Feestjes Recepten boek in de week van 18 september te kunnen verzenden.

Wat andere zeggen...

Sanne
Sanne
Lees verder
"Sinds ik begonnen ben heb ik geen één keer honger gehad, heb ik heerlijke recepten kunnen eten en heb ik zelf in het weekend nog een drankje kunnen drinken." 17 kilo kwijt in 12 weken!
Kim
Kim
Lees verder
‘’Bakje Geluk heeft me laten inzien dat het echt een feestje kan zijn en dat ik mijn lievelingseten niet hoefde te laten staan’’. Ik verloor 10 kg in slechts 12 weken!
Femke
Femke
Lees verder
‘’Afvallen doe je dus blijkbaar in de keuken! De recepten zijn simpel zonder poespas’’. Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”
Marsha
Marsha
Lees verder
‘’Geen moeilijke maaltijden, een simpel concept, geen dieet maar gewoon normaal met gerechten die eruitzien als feestjes’’! Ik zit nu voor eens en altijd lekker in me vel en ben 9 kilo lichter!
Previous
Next

Bakje geluk protein bundel

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE...

Ben jij klaar om jezelf lekker in je vel te eten?

Totale waarde: €111,35

Normaal Voor: €49,00

PRE-ORDER DEAL (OP=OP)

NU Voor: €37,50

Let op! Het is een pre-order deal, we verwachten de Bakje Geluk Whey Protein en het fysieke Eiwitrijke Feestjes Recepten boek in de week van 18 september te kunnen verzenden.

Veel gestelde vragen:

Lekker eten en toch gezond zijn is iets wat we allemaal wel willen. Gebruik onze kennis, hulp, dagmenu’s en ervaar hoe makkelijk het is. Hieronder behandel ik veel gestelde vragen zodat je met een goed gevoel aan ons plan kan starten!

Met de Bakje Geluk Whey Protein kun je heerlijke creaties bereiden, zoals baksels, ontbijtjes, smoothies, muffins, pannenkoeken, snacks, alle recepten uit onze Eiwitrijke Feestjes Recepten boek en nog veel meer. Daarnaast is deze Whey Protein ook geschikt om te drinken als shake zodat je ervan kan genieten als verfrissend tussendoortje, zowel met water als met melk. Zo heb je talloze mogelijkheden om je dagelijkse eiwitinname op een smakelijke manier te verrijken.

In deze pre-order knaller nog niet! We hebben er met opzet voor gekozen om de eerste lading te laten gaan als de fantastische “Bakje Geluk Protein Bundel” – bomvol extra’s, inclusief het fysieke Eiwitrijke Feestjes Receptenboek.

Maak je geen zorgen, na deze pre-order party kun je de Bakje Geluk Whey Protein ook afzonderlijk in huis halen. Naar verwachting zal dat vanaf oktober mogelijk zijn. Dus hou die protein vibes vast en markeer oktober alvast in je agenda!

Nee, dit is een eenmalige investering in je lichaam en gezondheid! Dit is een eenmalige betaling en je zit dus nergens aan vast.

Ja! Voor iedereen staan er genoeg recepten in die je op een laagdrempelige manier kunt maken. Ook als je geen keukenprinses bent! 

Er staan veel baksels in met een duidelijke beschrijving maar elke oven is anders. Oefening baart kunst maar maak je geen zorgen. Dit gaat je gewoon lukken 🙂 

Bakje Geluk Whey Protein bestaat gewoon uit zuiver whey eiwit en is een volledig veilig product. Het bevat wel een minimale hoeveelheid lactose. 

Uiteraard wordt gebruik afgeraden in geval van een lactose allergie.

Het product is veilig en voldoet aan alle strengen eisen van de EU.

Overleg te alle tijde eerst met je huisarts als je gezondheidsklachten hebt zoals bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, of je bent zwanger en/of borstvoeding aan het geven. “Bakje Geluk’ is te alle tijde niet aansprakelijk.

*Disclaimer: Bakje Geluk BV heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo correct en duidelijk mogelijk te verwoorden en over te brengen. Toch geven wij geen garanties voor de inhoud of juistheid. Bakje Geluk B.V geeft geen medisch advies en wij adviseren je om bij twijfel, medicijngebruik of gezondheidsklachten altijd contact op te nemen met je huisarts. Resultaten van het “Bakje Geluk” plan verschillen per individu.