Eenmalige actie. Koop het boek van het 12 weken Fit & Slank Plan Los. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NU EENMALIGE DEAL 48 uur
fit & Slank BOEK LOS TE KOOP!

Het fysieke "Fit & Slank Plan" boek met 12 weekmenu's met de lekkerste diner recepten uit de Supermarkt Safari om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten!

Omdat we veel vragen kregen van onze lieve trouwe Bakje Geluk strijders die het boek ook “los” wilde bestellen.
Hebben we besloten om deze speciaal voor JOU nu eenmalig aan te bieden!

Het boek is niet meer los te koop. Bekijk hier het complete "Fit & Slank Plan" met 12 weekmenu's, fysiek boek, fysiek 90 dagen Game Plan, recepten en coaching.

Op werkdagen voor 17:00 besteld morgen in huis!

DIT GA JE NU ONTVANGEN

1. Eet Jezelf Lekker In Je Vel - 12 weken fit & slank

Het fysieke “12 weken fit & slank plan” boek met 12 weekmenu’s met de lekkerste diner recepten uit de Supermarkt Safari om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten! 

Garanties “Eet jezelf lekker in je vel Boek-Bundel”

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie.

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen!

Veel gestelde vragen:

Lekker eten en toch gezond zijn is iets wat we allemaal wel willen. Gebruik onze kennis, hulp, dagmenu’s en ervaar hoe makkelijk het is. Hieronder behandel ik veel gestelde vragen zodat je met een goed gevoel aan ons plan kan starten!

In het nieuwe boek ontvang je 50+ nieuwe favoriete diner recepten uit de Supermarkt Safari en 12 compleet nieuwe gezonde weekmenu’s zodat jij je Bakje Geluk archief kunt uitbreiden met nog meer recepten en weekmenu’s waar je inspiratie uit kunt halen.

Nee, dit is een eenmalige investering in je lichaam en gezondheid! En dat NU voor slechts €27,00.
Dit is een eenmalige betaling en je zit dus nergens aan vast.

Ja! Iedereen die een ei kan bakken, kan uit de voeten met onze heerlijke weekmenu’s!

Nee, de recepten zijn binnen 15 minuten (vaak korter!) klaar. Het maken van de recepten is een fluitje van een cent.

Of je nou 5,10 of 30 kg wilt verliezen, wij kunnen je helpen om dat te bereiken! 

Jazeker! Bij alle gerechten met vlees of vis kun je kiezen voor een vleesvervanger of een vervangende optie voor als je gluten of lactose intolerant bent.

Overleg te alle tijde eerst met je huisarts als je gezondheidsklachten hebt zoals bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, of je bent zwanger en/of borstvoeding aan het geven. “Bakje Geluk’ is te alle tijde niet aansprakelijk.

*Disclaimer: Bakje Geluk BV heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo correct en duidelijk mogelijk te verwoorden en over te brengen. Toch geven wij geen garanties voor de inhoud of juistheid. Bakje Geluk B.V geeft geen medisch advies en wij adviseren je om bij twijfel, medicijngebruik of gezondheidsklachten altijd contact op te nemen met je huisarts. Resultaten van het “Bakje Geluk” plan verschillen per individu.