NIEUW! Het Bakje Geluk Fit & Slank Plan

Het "Fit & Slank Plan" met 12 weekmenu's, fysiek boek, fysiek 90 dagen Game Plan, recepten en coaching.

Eet Jezelf Lekker In Je Vel!

Fysiek Game plan + Fysiek Boek + Afslank-begeleiding + 3 bonussen

Dit is alles wat je krijgt:

Het compleet programma van 12 weken met mijn Bakje Geluk Methode laat je inzien dat gezond eten en afvallen een feestje kan zijn. Het hoeft allemaal niet zo streng, saai of ingewikkeld te zijn.

Door mijn ervaring als voedingscoach heb ik duizenden vrouwen geholpen met het krijgen van meer energie, een slanker lijf en meer zelfvertrouwen.

✅ Het fysieke “12 weken fit & slank plan” boek met 12 weekmenu’s met de lekkerste diner recepten uit de Supermarkt Safari om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten! 

Online training over het 12 weken Fit & Slank plan. Ontdek hoe jij met dit plan een perfecte start maakt aan een levensstijl die bij jou past en die voor eens en altijd makkelijk vol te houden is.

Afslankbegeleiding. 90 dagen lang kun jij al je vragen aan mij als jouw persoonlijke coach zodat ik je verder kan helpen om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten.

Fysiek 12 weken Game Plan. Ontvang een concreet, simpel, leuk en praktisch stappenplan om je voedingspatroon en mindset een boost te geven waardoor jij voor eens en altijd lekker in je vel zit. En nog veel meer extra’s! 

Gezonde kant-en-klare maaltijden. Makkelijke, heerlijke, snelle en goedkope maaltijden op een rijtje die jij kunt kopen als je even geen zin en tijd hebt om te koken (must have).

Product- en Budget vergelijkingen. In dit E-book ontvang je product vergelijkingen in budget tips die je kunt toepassen in je nieuwe Bakje Geluk levensstijl. Zo maak je simpel bewustere keuzes voor je gezondheid en je portemonnee!

vanaf nu Eet jij jezelf lekker in je vel!

Totale waarde: €167,25

Normaal Voor: €97

75% KORTING!

Tijdelijk voor: €37,50

Op werkdagen voor 22:00 besteld morgen in huis!

DIT GA JE NU ONTVANGEN

1. Eet Jezelf Lekker In Je Vel - 12 weken fit & slank

Het fysieke “12 weken fit & slank plan” boek met 12 weekmenu’s met de lekkerste diner recepten uit de Supermarkt Safari om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten! 

t.w.v.  €37,50

2. 12 weken fit & slank online training

In deze 4 delige online training leer jij in slechts paar minuten alles wat je je moet weten om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten. Ontdek hoe jij met dit plan een perfecte start maakt aan een levensstijl die bij jou past en die voor eens en altijd makkelijk vol te houden is.

t.w.v.  €29,95

3. Afslankbegeleiding

Je kunt zoveel vragen stellen die jij nodig hebt om voor eens en altijd lekker in je vel te zitten. Ik ben je persoonlijke coach en ik sta altijd voor je klaar wanneer je mijn hulp nodig hebt.

t.w.v.  €49,95

BONUSsen

1. Fysiek 90 dagen Game Plan

In dit fysieke boek krijg je een concreet, simpel, leuk en praktisch stappenplan om je voedingspatroon en mindset een boost te geven waardoor jij voor eens en altijd lekker in je vel zit.

t.w.v.  €24,95

2. Gezonde kant-en-klare maaltijden

In dit E-book ontvang je makkelijke, heerlijke, snelle en goedkope maaltijden op een rijtje die jij kunt kopen als je even geen zin en tijd hebt om te koken (must have).

t.w.v.  €9,95

3. Product en Budget vergelijkingen

In dit e-book ontvang je product vergelijkingen in budget tips die je kunt toepassen in je nieuwe Bakje Geluk levensstijl. Zo maak je simpel bewustere keuzes voor je gezondheid en je portemonnee!

t.w.v.  €14,95

Waarom zou jij het 12 weken Fit & slank plan in huis willen halen?

Tegenwoordig op het internet en door social media zie je door het bomen het bos niet meer, koolhydraten maken je dik, als je ’s avonds na achten eet kom je aan, brood sla je blijkbaar direct op als zwembandjes om je heupen en van “superfoods” zal je vet als sneeuw voor de zon wegsmelten…

Wij maken direct een einde aan alle bullshit op het internet!

Met het “12 weken Fit & Slank plan” inclusief alle extra’s hoef jij nooit meer te zweten op diëten die niet werken. 

Mijn Bakje Geluk Methode is een compleet plan. Het bevat alles wat je nodig hebt om jezelf weer lekker in je vel te voelen.

Ik leer je hoe je met de juiste aanpak moeiteloos gewicht verliest, je meer energie krijgt en weer in je favoriete kleding gaat passen zodat jij weer lekker in je vel zit.

Ontdek hoe jij je leven leuk en leefbaar kunt houden, je gewoon nog wekelijks kunt genieten van je favoriete hapje en drankje terwijl je weer helemaal in balans bent.

Dit "12 weken Fit & Slank" plan levert je naast alle geheimen die onmisbaar zijn nog veel meer op:

Op werkdagen voor 22:00 besteld morgen in huis!

Wat andere zeggen...

Sanne
Sanne
Lees verder
"Sinds ik begonnen ben heb ik geen één keer honger gehad, heb ik heerlijke recepten kunnen eten en heb ik zelf in het weekend nog een drankje kunnen drinken." 17 kilo kwijt in 12 weken!
Kim
Kim
Lees verder
‘’Bakje Geluk heeft me laten inzien dat het echt een feestje kan zijn en dat ik mijn lievelingseten niet hoefde te laten staan’’. Ik verloor 10 kg in slechts 12 weken!
Femke
Femke
Lees verder
‘’Afvallen doe je dus blijkbaar in de keuken! De recepten zijn simpel zonder poespas’’. Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”
Marsha
Marsha
Lees verder
‘’Geen moeilijke maaltijden, een simpel concept, geen dieet maar gewoon normaal met gerechten die eruitzien als feestjes’’! Ik zit nu voor eens en altijd lekker in me vel en ben 9 kilo lichter!
Previous
Next

12 WEKEN FIT & SLANK PLAN

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE...

Ben jij klaar om 1 kg per week af te vallen?

Totale waarde: €167,25

Normaal: €97

75% KORTING

NU Voor: €37,50

Op werkdagen voor 22:00 besteld morgen in huis!

Garanties “Fit & Slank Plan”

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie.

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen!

Veel gestelde vragen:

Lekker eten en toch gezond zijn is iets wat we allemaal wel willen. Gebruik onze kennis, hulp, dagmenu’s en ervaar hoe makkelijk het is. Hieronder behandel ik veel gestelde vragen zodat je met een goed gevoel aan ons plan kan starten!

In het nieuwe boek ontvang je 50+ nieuwe favoriete diner recepten uit de Supermarkt Safari en 12 compleet nieuwe gezonde weekmenu’s zodat jij je Bakje Geluk archief kunt uitbreiden met nog meer recepten en weekmenu’s waar je inspiratie uit kunt halen.

Daarnaast is dit programma een 12 weken afslank plan inclusief een hardcover boek, het 90 dagen game plan boek, online training, 90 dagen afslankbegeleiding met extra bonussen. 

Een compleet afslank plan van 12 weken waardoor jij jezelf weer lekker in je vel gaat voelen!

Nee, het fysieke 12 weken Fit & Slank plan hardcover boek is alleen te bestellen met het volledige afslank plan van 12 weken.

Nee, dit is een eenmalige investering in je lichaam en gezondheid! Dit is een eenmalige betaling en je zit dus nergens aan vast.

Ja! Iedereen die een ei kan bakken, kan uit de voeten met onze heerlijke weekmenu’s!

Nee, de recepten zijn binnen 15 minuten (vaak korter!) klaar. Het maken van de recepten is een fluitje van een cent.

Of je nou 5,10 of 30 kg wilt verliezen, wij kunnen je helpen om dat te bereiken! 

Jazeker! Bij alle gerechten met vlees of vis kun je kiezen voor een vleesvervanger of een vervangende optie voor als je gluten of lactose intolerant bent.

Overleg te alle tijde eerst met je huisarts als je gezondheidsklachten hebt zoals bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, of je bent zwanger en/of borstvoeding aan het geven. “Bakje Geluk’ is te alle tijde niet aansprakelijk.

*Disclaimer: Bakje Geluk BV heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo correct en duidelijk mogelijk te verwoorden en over te brengen. Toch geven wij geen garanties voor de inhoud of juistheid. Bakje Geluk B.V geeft geen medisch advies en wij adviseren je om bij twijfel, medicijngebruik of gezondheidsklachten altijd contact op te nemen met je huisarts. Resultaten van het “Bakje Geluk” plan verschillen per individu.