Gouden Driehoek Afslankprogramma

Compleet afslankprogramma van 1 jaar met weekmenu's, boodschappenlijstjes en coaching.

blank

Ontdek nog vele extra's en bonussen voor dit programma!

Met onze gouden driehoek was afvallen en gezond eten nog nooit zo makkelijk geweest! Je voelt je snel weer prachtig en aantrekkelijk!

€97,00

Wat andere zeggen...

Sanne
Sanne
Lees verder
"Sinds ik begonnen ben heb ik geen één keer honger gehad, heb ik heerlijke recepten kunnen eten en heb ik zelf in het weekend nog een drankje kunnen drinken." 17 kilo kwijt in 12 weken!
Kim
Kim
Lees verder
‘’Bakje Geluk heeft me laten inzien dat het echt een feestje kan zijn en dat ik mijn lievelingseten niet hoefde te laten staan’’. Ik verloor 10 kg in slechts 12 weken!
Femke
Femke
Lees verder
‘’Afvallen doe je dus blijkbaar in de keuken! De recepten zijn simpel zonder poespas’’. Ik kreeg genoeg tips om geïnspireerd te blijven. Het draait allemaal om de balans en daar heeft Mariska mij goed mee geholpen. Ik heb weer energie voor tien!”
Marsha
Marsha
Lees verder
‘’Geen moeilijke maaltijden, een simpel concept, geen dieet maar gewoon normaal met gerechten die eruitzien als feestjes’’! Ik zit nu voor eens en altijd lekker in me vel en ben 9 kilo lichter!
Previous
Next

Dit ga je allemaal ontvangen!

blank

GOUDEN DRIEHOEK

Je ontvangt elke vrijdag een nieuw compleet gezond weekmenu voor jou en je gezin! Deze menu’s zijn simpel, lekker en er is elke week gewoon ruimte voor je lievelingseten! [R]

blank

28 DAGEN KICK-START CHALLENGE

Je ontvangt elke vrijdag een nieuw compleet gezond weekmenu voor jou en je gezin! Deze menu’s zijn simpel, lekker en er is elke week gewoon ruimte voor je lievelingseten! [R]

Totaal waarde van €197,00

blank

ÉÉN JAAR LANG SUPERMARKT SAFARI

Je ontvangt elke vrijdag een bijpassend boodschappenlijstje bij je nieuwe weekmenu!  Zo bespaar jij tijd en hoef jij niets meer zelf te doen. Zelf je man en kinderen kan boodschappen voor je doen! [R]

Totaal waarde van €37,50 

blank

ÉÉN JAAR LANG EEN STOK ACHTER DE DEUR

Je ontvangt wekelijks coaching mails en krijgt direct toegang tot ons VIP support team. Mocht je ooit ergens een keer een vraag over hebben, stuur ons een berichtje en wij helpen je graag verder!

Totaal waarde van €47,00

We gaan samen aan de slag met onze gouden driehoek om voor eens en altijd af te vallen!

Het grootste probleem met afvallen is dat je op dit moment door de bomen het bos niet meer ziet.

Wat heb jij al allemaal geprobeerd om af te vallen? Wat is nu wel waar en wat werkt nu het beste voor mij?

Blijf ik mijn hele leven lang jojoën, koolhydraten vermijden en laat ik voor altijd de heerlijke chocolade met tegenzin staan?

Het is niet jouw schuld! Jij kunt er niets aan doen...

Je wilt niet opgesloten zitten met alle regels. Het is gewoon niet vol te houden. Ik weet hoe jij je voelt en deze hele situatie met corona maakt het je er gewoon niet makkelijker op.

De oplossing is simpel je moet er gewoon een feestje van maken zonder gedoe of verplichtingen.

Hey, ik ben Maris van Bakje Geluk.

blank

Ik heb er 8 jaar over gedaan om een manier te vinden om direct af te kunnen vallen zonder dat het ten koste gaat van mijn energie of leven.

Mijn leven is altijd een feestje geweest, werken in de horeca, werken in het buitenland in het weekendje een lekker hapje en drankje doen.

Maar alle diëten die ik zelf probeerde werkte niet voor mij.

Omdat…

… ik na een een aantal weken terugviel in mijn oude patroon.

Iedere keer vroeg ik mezelf af, hoe kan ik er nu voor zorgen om zonder gedoe of strenge regels voor altijd lekker in me vel te zitten?

In mijn reis om voor eens en altijd lekker in mijn vel te zitten, liep ik al snel tegen problemen aan.

De meeste diëten die ik moest volgen waren niet vol te houden, streng, ingewikkeld en vooral heel saai.

Op wilskracht en een dosis doorzettingsvermogen lukte het mij meestal wel om dit een aantal weken vol te houden.

Ik kwam erachter dat je gewoon kunt afvallen met heerlijke makkelijke maaltijden die binnen 15 minuten op tafel staan.

Geen gedoe meer, geen hongergevoel, geen extra sportmomenten en vooral blijven genieten van je lievelingseten.

Het voelt heerlijk om op een gezonde en leuke manier af te kunnen vallen.

En dit gevoel wil ik ook voor jou!

GOUDEN DRIEHOEK JAARPROGRAMMA

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJTJE...

blank

Ja! ik wil één jaar lang begeleiding en voor altijd lekker in me vel zitten!

NU €97,00

Veel gestelde vragen:

Lekker eten en toch gezond zijn is iets wat we allemaal wel willen. Gebruik onze kennis, hulp, dagmenu’s en ervaar hoe makkelijk het is. Hieronder behandel ik veel gestelde vragen zodat je met een goed gevoel aan ons plan kan starten!

Nee, dit is een eenmalige investering in je lichaam en gezondheid! En dat voor slechts €27,00 voor één jaar lang! Dit is een eenmalige betaling en je zit dus nergens aan vast.

Ja! Iedereen die een ei kan bakken, kan uit de voeten met de Afslank challenge!

Nee, de recepten zijn binnen 15 minuten (vaak korter!) klaar. Het maken van de recepten is een fluitje van een cent.

Of je nou 5,10 of 30 kg wilt verliezen, wij kunnen je helpen om dat te bereiken! 

Jazeker! Bij alle gerechten met vlees of vis kun je kiezen voor een vleesvervanger.

Overleg te alle tijde eerst met je huisarts als je gezondheidsklachten hebt zoals bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, of je bent zwanger en/of borstvoeding aan het geven. “Bakje Geluk’ is te alle tijde niet aansprakelijk.

Wij hebben er vertrouwen in dat je na het starten van onze “Supermarkt Safari” niets meer anders wilt. Terwijl jij kilo’s verliest, je kleding losser gaat zitten en jij je gezond en energiek voelt, zul je genieten van een nieuwe levensstijl die blijvend is voor de rest van je leven!

*Disclaimer: Bakje Geluk BV heeft zijn uiterste best gedaan om dit product zo correct en duidelijk mogelijk te verwoorden en over te brengen. Toch geven wij geen garanties voor de inhoud of juistheid. Bakje Geluk B.V geeft geen medisch advies en wij adviseren je om bij twijfel, medicijngebruik of gezondheidsklachten altijd contact op te nemen met je huisarts. Resultaten van het “Bakje Geluk” plan verschillen per individu.